Verzenden & retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, verzenden wij de zelfde dag nog.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL en DPD. Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland de eerstvolgende werkdag plaatsvinden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van PostNL, DHL en DPD

Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor het leveren van uw pakket. Mochten er vragen zijn over uw pakket, neem gerust contact op met ons en wij helpen u graag verder.

Bezorg schema voor leveringen in Nederland met PostNL & DHL:

Order geplaatst  Vóór 14:00 uur  Na 14:00 uur
 Maandag  Levering op dinsdag  Levering op woensdag
 Dinsdag  Levering op woensdag  Levering op donderdag
 Woensdag  Levering op donderdag  Levering op vrijdag
 Donderdag  Levering op vrijdag  Levering op zaterdag
 Vrijdag  Levering op zaterdag  Levering op dinsdag
 Zaterdag  Levering op dinsdag  Levering op dinsdag
 Zondag  Levering op dinsdag  Levering op dinsdag

** Geen pakket bezorging op nationale feestdagen.

Tarieven Nederland

 Verzendmethode  Verzendkosten  Gratis verzenden
 Standaard verzending €5,- va € 75,-
 Ophalen bij PostNL locatie €5,- va € 75,-
 Ophalen bij DHL Service Punten €5,- va € 75,-

Tarieven België

Voor zendingen naar België geldt een vast tarief van € 9,- per pakket.

Verzendproces

Het verzendproces van Age-17 verloopt als volgt:

1. Uw bestelling wordt met zorg bij elkaar verzameld en netjes verpakt.
2. Uw bestelling wordt samen met andere bestellingen afgegeven aan de koerier.
3a. Uw bestelling wordt bezorgt op het door u opgegeven afleveradres.
3b. Uw bestelling wordt bezorgt op het door u gekozen PostNL ophaalpunt.
Let op! U dient uzelf te legitimeren.

Controleer direct na ontvangst van de bestelling of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Bij beschadiging, graag een vorm van bewijs (beeldmateriaal) sturen naar info@age-17.com en wij helpen u graag verder.

Ik heb geen verzendbevestiging ontvangen
Het kan zijn dat deze worden tegengehouden door het spamfilter van uw e-mailprogramma, de verzendbevestiging kan daardoor in de spambox terecht zijn gekomen. Wij adviseren u uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen. Controleer ook altijd of u de juiste e-mail hebt ingevoerd.

Alternatief adres bestelling
U kunt uw bestelling op een ander adres dan uw factuuradres laten bezorgen. Onder ‘mijn adresgegevens’ heeft u de mogelijkheid om uw factuuradres en afleveradres op te geven. Dit kunt u te allen tijde aanpassen. Hierdoor hebt u de vrijheid om bijvoorbeeld de ene keer uw bestelling te laten bezorgen bij u thuis en de volgende keer op het kantoor. Als u uw bestelling bij u op het kantoor laat afleveren, zorg er dan voor dat u het juiste adres met eventuele nummertoevoeging invult.

Bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden (alleen geldig bij skincare producten.) In verband met hygiëne, nemen wij geen mondkapjes retour.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde extra’s en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Ga voorzichtig om met het product en ontstaat er schade, dan ben jij mogelijk aansprakelijk voor de waardevermindering die daardoor is ontstaan. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@age-17.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.