OVER AGE-17

``Every woman is beautiful``

Ik ben de eigenaar van age-17, WingSaad, een meisje dat al sinds haar jeugd van huidverzorging en van Japanse huidverzorgingsproducten houdt. Ik ben nu echt een vrouw. In mijn leven ben ik bezig om voor mijn kinderen te zorgen. Ik ben ook bezig met mijn carrière, ik ben niet alleen een 100% professionele moeder, maar ook een 100% zakelijke vrouw, hoewel ik altijd heb aangedrongen op huidverzorging en onderzoek, omdat ik geloof dat er geen lelijke vrouw ter wereld is, alleen luie vrouw.

Ik begon onderzoek te doen naar huidverzorgingsproducten toen ik 23 jaar oud was. In het begin hield ik van Japanse en Koreaanse huidverzorgingsproducten. Vanaf het begin van het gebruik ben ik gek geworden om de ingrediënten te kopen en veel boeken te lezen over ingrediënten voor huidverzorging. Ik ontdekte dat Japanse huidverzorgingsproducten een grote invloed hebben op de huid van vrouwen.

Ik ben dit jaar 30 jaar oud. Ik ben zeer tevreden met mijn eigen huid. Omdat ik moeder was, wil ik meer vrouwen leren kennen, vooral vrouwen in Europa. Hun kennis van huidverzorging is erg zwak. Omdat ze meer energie steken in het leven, gezin of carrière en vervolgens hun huid of uiterlijk elke dag veranderen. Wanneer ze de leeftijd van huidverzorging missen, realiseren ze zich dat ze onderhoud nodig hebben. Ik denk persoonlijk dat een goed uiterlijk en een goede huid voor vrouwen zelf zijn. Zelfvertrouwen is erg nuttig, dus ik denk dat huidverzorging voor onszelf is. Het is niet aan anderen om te kijken en te oordelen. In het leven of in het bedrijfsleven zal zelfvertrouwen grote hulp bieden aan vrouwen, zowel fysiek als psychologisch. Moet een nieuwe eigen wereld hebben.

Tegelijkertijd geloof ik dat als u huidverzorging zo snel mogelijk oplost of accepteert, u veel problemen in de leeftijd van huidveranderingen zult verminderen. De huid van een vrouw verandert enorm in de drie stadia van 18, 25 en 35 jaar oud, vooral De stevigheid en glans van de huid hebben direct invloed op het algehele uiterlijk, maar als vroege huidverzorging op tijd kan worden gedaan of behouden, kunnen de huidproblemen deze drie leeftijdsgroepen zullen veel worden verminderd.